Γιατί είναι η Yucca Schidigera στο Pet's Food;

Το Yucca Schidigera είναι ένα ποώδες φυτό της οικογένειας κρίνων που προέρχεται από την έρημο Mojave, την έρημο Chihuahuan και την έρημο Sonoran της νοτιοανατολικής Καλιφόρνιας, της Baja California, του Νέου Μεξικού, της νότιας Νεβάδα και της Αριζόνα. Η Yucca Schidigera είναι επίσης γνωστή ως Mojave Yucca, Ισπανικό Dagger ή απλά Yucca.

 

Η Yucca θεωρήθηκε ότι χρησιμοποιείται στην ιατρική βοτανοθεραπεία Native American ως θεραπεία για πιτυρίδα, πονοκεφάλους και αρθρίτιδα. Χρησιμοποιείται επίσης εδώ και αιώνες ως αποσμητικό και για να κάνει σαπούνι. Μελέτες δείχνουν ότι η προσθήκη του Yucca Schidigera σε ζωοτροφές (συμπεριλαμβανομένης της τροφής του κατοικίδιου ζώου σας) μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας των αρθρώσεων. Η Yucca έχει υψηλό αριθμό σαπωνινών και πολυφαινολών της yucca που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων. Συμπέρασμα? Το Yucca είναι ένα φυσικό συστατικό που προσφέρει αντι-αρθριτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.


Yucca Extract


Γιατί είναι η Yucca Schidigera στο Pet's Food;  

Το Yucca Schidigera είναι ένα συστατικό που μπορεί να βρεθεί σε περίπου 20% των τροφών για σκύλους στην αγορά. Το Yucca μπορεί να προστεθεί σε τροφή για ζώα συντροφιάς ως εκχύλισμα, όπου το φυτό τεμαχίζεται, ξηραίνεται και αλέθεται. Μπορεί επίσης να προστεθεί ως χυμός από τα φύλλα. Η Yucca προστίθεται κυρίως σε τρόφιμα για κατοικίδια ζώα για να μειώσει τη μυρωδιά των αποβλήτων τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι η προσθήκη Yucca σε τρόφιμα για κατοικίδια βοηθά στη μείωση της οσμής των αποβλήτων κατά 26%.